lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sanoittamisen sietämätön vaikeus

Zdravstvuj tovariŝ! Olet syystä tai toisesta saapunut Siberiateaches-yhtyeen blogiin, kiitoksia vaivannäöstä!

Siberiateaches on Virroilla, tuolla Suomen eittämättä idyllisimmässä kaupungissa, perustettu poprock-yhtye. Tampereen ammattikorkean Virtain yksikössä Digitaalista ääntä ja kaupallista musiikkia opiskelevat Juhani ja Kalle perustivat bändin koulun projektia varten, mutta melko pian huomattiin että hommahan alkaa toimia joten jatkoa seuraa varmasti koulutyön jälkeenkin. Kitaroista ja tällä hetkellä bassoista huolehtii Kalle, lauluista Juhani ja rumpuihin saatiin Alavuden oma lahja lyömäsoittimille, Matti! 

Tässä blogissa voitte seurata proggiksen edistymistä, jota tällä hetkellä puskee eteenpäin pienoinen kiirus, 2 kappaletta täytyisi kevään lopulla olla tehtynä, äänitettynä, miksattuna ja masteroituna. Noh, onneksi sitä paineen alla toimii tehokkaammin..

Tällä hetkellä ollaan lyöty lukkoon kaksi kappaletta, jotka kantavat uskomattoman mielikuvituksettomia työnimiä "rymistely" ja "akkari". (Jätkät hei, ei näin..)
Molemmista meikäläinen nauhotteli esituotanto-demoversiot kämpillä ja nyt tänään aloiteltiin laulujen duunaaminen Juhanin kanssa.

Työkaluja. Mikkipiuha oikeaoppisesti solmussa tuolinjalan ympärillä..

Päivän aikana ihmeteltiin sanoittamisen ihmeellistä maailmaa. Kuusi tuntia kiivasta kynän suhinaa, 3500 toistokertaa samaa biisiä ja saldona narulla yksi bridge. Loistavaa, tätä vauhtia nämä 2 biisiä saadaan valmiiksi tammikuussa 2013.. ..Toisaalta, ennemmin yksi hittibridge kuin biisillinen dadaa, kai?

Juhanin laulusoppi
Demolaulujen prosessointia.. Keep it simple stupid :)

Huolimatta kiireestä, on fiilis projektista positiivinen! Kaikki mitä tähän mennessä on saatu aikaiseksi on toiminut hyvin, joten eiköhän tämä tästä. Kun laulumelodiat ja sanoitukset on saatu tehtyä, on vuorossa siirtyminen studioon nauhottamaan lopullisia vetoja. 

Palaillaan!

-Kalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti